Klantportaal

Welkom terug,
Sil!

Waar staan we?

De tijdlijn.

2.

Ik heb verder gewerkt aan de hoofdpagina. Er is nu een vacature zoeker toegevoegd (deze werkt nog niet, hiervoor is de koppeling met Carerix nodig). Ook heb ik de call-to-actions toegevoegd die moeten gaan leiden naar de "Voor werkgevers" en "Voor kandidaten" pagina's. Ik heb ook snel een footer toegevoegd om de pagina af te ronden, de content hierin klopt vanzelfsprekend nog niet.

Ook heb ik de foto bovenaan vervangen voor een animatie. Dit geeft een luchtiger gevoel aan het geheel. Wat betreft de achtergrond in de header: hier zou ik een video plaatsen, maar wel de tekst behouden. Een groot deel van de bezoekers kijkt een video niet af, en kijkt al helemaal niet met geluid. De video hierachter moet dus puur sfeergericht zijn, de tekst doet verder zijn werk.

Een uitgebreidere video zou je natuurlijk wel ergens anders op de website kunnen plaatsen.

1.

Nadat de eerste content binnen was ben ik begonnen aan de homepage. Ik heb gekozen voor een ruime header waarin een video kan afspelen, met een pakkende titel met call-to-action eronder. Onder deze sectie vinden we een korte "over ons" sectie.

De volgende sectie waarvan ik een opzetje heb gemaakt is de vacaturesectie. In de originele schets is er gekozen om enkel een titel en knop toe te voegen, met aan weerszijden handgetekende illustraties van verschillende beroepen. Persoonlijk denk ik dat het beter is om deze tekeningen exclusief voor de Vacatures pagina te houden, en op de hoofdpagina een X aantal nieuwe vacatures te laten zien. Onder aan deze sectie kan dan een knop toegevoegd worden waarmee je verder kunt kijken.

Een andere optie die ik graag wil proberen is om hier een zoekfilter te maken. Je vult in in welke branche, regio, etc je wilt zoeken, klikt vervolgens op "Vacatures zoeken" waarna je op een pagina komt met alla vacatures die binnen jouw zoekresultaten vallen. Om dit te kunnen maken heb ik wel de koppeling met Carerix nodig, dus zodra ik deze heb zal ik dit zoeksysteem maken en bespreken of dat een idee is voor op de uiteindelijke website.

Om het af te ronden

Facturen.

Hier vind je je facturen terug, klaar om te downloaden en gemakkelijk te betalen via de gebruikelijke betaalmethodes. Deze pagina wordt handmatig bijgewerkt, dus de status achter een factuur wordt niet direct bijgewerkt na betaling.

Factuur #2021063912 - Voldaan

Softwarekosten Website TARGET21

€ 66,00

matthias@pixellate.nl