Even over mijzelf

Wie ben ik?

Dit ben ik

Even voorstellen.

Al van jongs af aan loop ik rond met een camera. Toen ik later het fenomeen "monteren" ontdekte, wist ik het zeker; ik word filmmaker.

En nu, jaren later, heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken. Als Audiovisueel Vormgever en Webdeveloper help ik graag jonge ondernemers en content creators met het opzetten van een online identiteit.

Ik vertel je graag meer over hoe ik te werk ga, en wat je van mij kunt verwachten!

Dit ben ik

Mijn verhaal.

Mijn passie voor grafisch vormgever begon al op vroege leeftijd, toen ik mijn eerste video op YouTube zette. Ik had een banner en logo nodig, en hier maakte ik voor het eerst kennis met Adobe Photoshop. Daar begon het allemaal mee.

Grafisch Vormgeven

Zoals gezegd begon het allemaal toen ik kennis maakte met Photoshop. Ik zei al vroeg dat ik grafisch vormgever zou. En hoewel dat redelijk uit is gekomen, ontdekte ik na enige tijd een camera. En dat bleek later een van de beste ontdekkingen ooit te zijn.

Filmmaken

Toen ik eenmaal een camera in m’n handen had wist ik dat dat die droombaan was waar Iedereen het over had. Ik wilde films maken. Zowel voor op het witte doek, als voor op Social Media en websites. Door deze passie heb ik uiteindelijk ook voor mijn opleiding gekozen.

Hoe ga ik te werk?

Mijn workflow.

Gedurende een project hanteer ik over het algemeen de volgende 4 stappen. Zo blijft het voor zowel mij als voor jou overzichtelijk.

Vragen?

F.A.Q.

Er zijn een aantal vragen die ik regelmatig krijg. Hieronder staan de meest voorkomende vragen:

Natuurlijk! Bij alles wat ik uitlever krijg je de bronbestanden erbij. Mocht het om een website gaan, dan heb je natuurlijk gewoon toegang tot het CMS, zodat je zelf de website helemaal kunt aanpassen.

Dit hangt helemaal van het soort project af. Een simpel logo start vaak rondom de 50 euro, een bedrijfsfilm begint rond de 150 euro, en een website rond de 100 euro. Natuurlijk verschilt het bedrag elke keer. Weten wat jouw project zou gaan kosten? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

Over het algemeen, van begin tot eind, ongeveer een maand. Natuurlijk duurt een website of bedrijfsfilm langer dan een logo, maar over het algemeen duren projecten gemiddeld een maand. Natuurlijk kan dit in overleg ook sneller.

Jij! Jij hebt er voor betaald, dus het is jouw eigendom. Natuurlijk help ik je nog graag met bijvoorbeeld je website, maar jij hebt de rechten over alles wat ik voor je heb gemaakt.

matthias@pixellate.nl